СГРАДА НА ГОДИНАТА

СГРАДА НА ГОДИНАТА

НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „СГРАДА НА ГОДИНАТА 2015”

Формат: Изложба на всички номинирани и наградени проекти в „The City Academy Awards 2015” по време на церемонията по награждаване на победителите в Национален конкурс „Сграда на годината 2015”. Представяне на най-добрите проекти в ежегодишния каталог на конкурс „Сграда на годината” – „Най-хубавите сгради на България 2015”.

Дата и място: 9 декември, „Sofia Event Center”

Медиен партньор: БНТ

Аудитория: Министър на регионалното развитие и благоустройството (конкурсът е под патронажа на МРР); водещи институционални лидери в сектора, представители на браншовите организации в областите на проектирането и строителството – КСБ, КАБ, САБ, КИИП; водещи инвестиционни, строителни и търговски компании, работещи в сферата на сградостроителството, градските проекти и стратегическата инфраструктура; доставчици на услуги и иновативни продукти и решения; банки; правни и одиторски компании; посолства и търговски представителства; застрахователни и финансови компании; архитекти, инженери, строители, инвеститори и други участници в строително- инвестиционния процес на най-добрите сгради, реализирани през изминалата година.

Церемонията по награждаването се излъчва всяка година по Българска национална телевизия и БНТ Свят в навечериeто на Коледа, представяйки своеобразен преглед на най–хубавите сгради на България. 75 минутен формат с гледаемост над 1 500 000 зрители.

Сайт на събитието: www.buildingoftheyear.bg

 

RAZPREDELENIE-LOGA